Netflik deli Top 10 lista kako bi pomogao pretplatnicima da pronađu najpopularnije filmove i emisije dostupne za trenutno gledanje.

Pitate se šta svi gledaju na Netflix? Pa, čudo više!

Netflix sada dodaje Top 10 lista najpopularnijih emisija i filmova na striming servisu. Mreža za striming upravo je objavila vesti na blogu kompanije.

Imaćete tri Top 10 liste koje možete pregledavati na Netflix početnoj stranici: ukupnu listu najpopularnijih emisija i filmova, listu Top 10 emisija na Netflix-u i listu Top 10 filmova na Netflix-u.

Prema postu na blogu, streaming mreža već nekoliko meseci testira ove Top 10 liste u Velikoj Britaniji i Meksiku. Naravno, svima bi bilo zainteresovano da saznaju šta su emisije i filmovi koje ostatak njihove zemlje gleda na Netflix-u.

Sada možemo saznati sve te informacije i to bi nam trebalo biti korisno za učešće u raspravi o ovim emisijama i filmovima. Zaista nema nedostataka što Netflix ovo radi. U stvari, vidim to kao način na koji lakše mogu promovisati emisije i filmove, posebno Netflix originale.

Prema postu, Netflix takođe dodaje značke u Top 10 filmova i emisija, tako da ako naiđete na naslov i glavnu umetnost tokom pregleda žanra ili dela „Više kao ovo“, videćete šta je trenutno u trendu. . U osnovi, to je mala značka u gornjem desnom uglu ključne umetnosti koja glasi „Top 10“. To bi trebalo da pomogne i korisnicima striming mreže da pronađu popularne emisije.

Svi, i zaista mislim na sve, pokušavaju pronaći sljedeću emisiju ili film koji ćemo gledati. Mreža za striming, sada, može da usmeri one gledaoce u pravcu emisija i filmova koji su u svakom trenutku zaista popularni. To bi trebalo da pomogne u masi „Ne mogu ništa da gledam“ i „nikad ne postoji ništa novo za gledanje“.

Ja sam zaista veliki obožavalac ove ideje, pa čak i ako ste trenutno skeptični prema njoj, verovatno će vas pobediti uskoro. Mreža za strimovanje će ažurirati one Top 10 liste svakodnevno, i pretpostavljam da će biti prilično malo varijance. U poslednje vreme izlazi toliko emisija i filmova, a teško je ostati na svima njima!

Goran
Mr. Goran

Zaokupljen agilnim menadžmentom, zaljubljenik u smart home, hackintosh, planinarenje, jedrenje…