Netflix je objavio dug spisak novih naslova za mart i dolazi nam dosta dobrih filmova iz 90-ih.

Mart je skoro tu, a Netflix pušta čak 110 novih serija i filmova. Dolaze dugo očekivane serije, poput treće sezone Ozarka, koju jedva čekam da pogledam. Uzbuđen sam i zbog filmova iz 90-ih koji dolaze.

Richie Rich

Ri¢hie Ri¢h (1994) on IMDb
Macaulay Culkin igra glavnu ulogu Richie u filmu „Richie Rich“. Zabavno je glumiti Harvey Comics lik, najbogatije dete u svetu. Za ljubitelje stripa i crtića zabavno je kada na velikom platnu zažive favoriti poput Cadbury batlera (Jonathan Hyde) i profesora Keenbean-a (Mike McShane). Drugi zabavni lik koji je film oživeo bio je Richijev pas, Dollar, dalmatinac čiji su pege znakovi dolara.
Hook (1991) on IMDb
HOOK je film Stevena Spielberga u kome je radnja nastavak priče o Petru Panu i Vendi. Petar Pan (Robin Williams) je odrastao i kao dete je zaboravio na svoje avanture. Oženjen je Vendinom unukom Moirom (Caroline Goodall) i ima dvoje dece i puno radno vreme. Petar i njegova porodica putuju u London da vide Vendi, koja je sada Baka Vendi, (Maggie Smith).

Space Jam

Space Jam (1996) on IMDb
Ko bi pomislio da bi film sa Michael Jordan i likovima Looney Toons mogao biti toliko popularan? Pa, bio je i još je uvek. U ovom filmu igraju Danny Devito i Wayne Knightt sa posebnim nastupima Bill Murray i Larry Bird , kao i Bird-ovih kolega iz NBA lige Charles Barkley, Shawn Bradley, Patrick Ewing, Larry Johnson i Muggsy Bogues.

Goodfellas

Goodfellas (1990) on IMDb
Goodfellas je američki zločinački film Martin Scorsese-a koji je adaptacija knjige Wiseguy iz 1985. godine od Nicholas Pileggi. Ovaj film se može pohvaliti glavnom ulogom Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco i Paul Sorvino.

The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption (1994) on IMDb
Dufrensne (Tim Robbins) osuđen je na dve doživotne kazne zbog ubistva supruge i njenog ljubavnika, ali on zadržava svoju nevinost. Robbins kostari s Morgan Freeman u ovom dramskom filmu prateći život ovih zatvorenika i njihovu svakodnevnicu. Freeman glumi Reda, koji je čovek kod koga ćeš ići ako ti treba nešto dok si unutra.
Goran
Mr. Goran

Zaokupljen agilnim menadžmentom, zaljubljenik u smart home, hackintosh, planinarenje, jedrenje…